Christian Schulz
Position:
Kandidat
Adresse:
Bredgade 10

Øster Højst
6240
Danmark
Tlf.:
+45 2992 0534
Send en e-mail
(valgfri)
Diverse information:

Christian Schulz (35) fra Øster Højst er kandidat til kommunalvalget i Tønder Kommune. 


Hvem er jeg?
Jeg er født opvokset i Løgumkloster, flyttede til Tyskland som 19 årig, og hjem igen i 2008. Bor i dag i Øster Højst. Har gennem snart mange år været en del af Borgerforeningen bestyrelse, og sidder i dag som formand.


Hvad vil jeg? Fra sin position som formand for Borgerforeningen i Øster Højst, er der for Christian ingen tvivl om, at der er et kæmpe potentiale i at kunne tiltrække både unge og ældre tilflyttere til Tønder Kommune.

Christians mener derudover, at det er vigtigt, at vi efterhånden begynder at forstå, at vi er én kommune, og at Tønder er hovedbyen. 

Det betyder absolut ikke at alt udvikling kun skal foregå i Tønder by, tværtimod, så handler det om at få hele kommunen med, både de gamle centerbyer, men også de små sognebyer. 

Hvert lokalsamfund skal finde deres måde hvormed de kan bidrage til kommunens bedste, og det skal opnås ved at sætte de lokale kræfter MEGET mere fri. Vi opnår ikke noget ved at alt skal være ens, og at alle skal have ”lige meget”. 

Vi skal kunne tilbyde bosætning for enhver smag og alder, og lader man de enkelte lokalsamfund få en større medbestemmelse på den front, samt selvfølgelig midler til at realisere det, så kommer optimismen helt af sig selv.


Mærkesager: Christians mærkesager er frihed til handling og forskellighed i vores Distriktsskoler og lokalsamfund - store som små. Det lokale engagement skal belønnes, og så skal vi turde sige fra og til.

 

Christian arbejder i dag hos Kohberg i Bolderslev samtidig med at han driver og producerer hjemmesider i samarbejde med www.provinsbyer.dk .

 

Familieforhold: Bor i Øster Højst med mine 2 børn Emil (9) og Cecilie (6)