Kasper Sørensen
Position:
Kandidat
Adresse:
Storegade 23
Tønder
6270
Danmark
Tlf.:
+45 2120 2520
Mobil:
+45 2120 2520
Send en e-mail
(valgfri)
Diverse information:

Kasper Sørensen (29) fra Tønder er kandidat til kommunalvalget i Tønder Kommune.

Hvad vil jeg? Jeg vil gerne være med til at gøre en forskel i Tønder Kommune og dermed være med til at gøre kommunen attraktiv at bo i. I stedet for at gætte hvad borgerne i kommunen ønsker, da vil jeg gerne sætte mig i deres sted, og høre deres meninger og ønsker. Jeg har været bosat i København i 3 år, hvilket er med til, at jeg måske har et andet syn på tingene nu end til før. Derfor mener jeg, at jeg kan bidrage på nogle andre parametre end folk er vant til. Og til sidst: ”Vi skal være stolte af at bo i Tønder Kommune.”

Mine mærkesager? Det er helt klart inden for sport- og fritidssektorerne, hvor jeg kan bruge min ekspertise. Det har også vist sig at være gældende igennem de frivillige tiltag, jeg har arbejdet med.

Hvem er jeg? Jeg er en glad og smilende person,, der vægter ærlighed højt. Jeg er meget udadvendt, og er aldrig bleg for en snak, om man er barn eller voksen, mand eller kvinde. Jeg er derudover meget sportsinteresseret og har spillet fodbold i 26 år. Jeg er født og opvokset i Tønder, hvilket gør mit kendskab til byen og kommunen meget brugbart, vurderer jeg. Jeg er også stor fan af at man kan samles i alle aldre og det at være fælles om ting.

Kasper  arbejder som Servicerådgiver (trainee) hos Volkswagen Tønder. Tidligere arbejdet i detail- og restaurationsbranchen.