Pressemeddelelse 2 – 15. september 2017

Fra Borgerlisten i Tønder Kommune

Borgerlisten i Tønder Kommune er nu formelt på plads med vedtægter og bestyrelse.

På den stiftende generalforsamling torsdag den 14. september i Tønderhallerne blev vedtægter godkendt, og forsamlingen valgte 5 personer til bestyrelsen.

For at måtte opstille kræves mindst 25 stillere. ”Det antal har vi allerede nået”, siger en af initiativtagerne til Borgerlisten, Lars Thomsen fra Sæd og fortsætter: ”Der har været en række gode drøftelser om partiets politiske mærkesager. Vi har en god gejst og er nytænkende i vores tilgang til politiske handlingsplaner på en række områder. Det glæder vi os til at præsentere i den kommende valgkamp, på vælgermøder og hvor vi møder mennesker, der interesserer sig for Tønder Kommunes udfordringer og udvikling.”

Bestyrelsens sammensætning blev:
Andreas Hansen, Tønder, Hans Pilegaard, Tønder, Allan Peder Roost Aabling, Ottersbøl, Bente Jensen Ovesen, Øster Højst og Lars Thomsen, Sæd. Suppleant blev Sara Røll, Tønder. Bestyrelsen konstituerer sig i løbet af den kommende uge.
Borgerlisten har på nuværende tidspunkt 5 dygtige kandidater, som brænder efter at komme i gang. Kandidaterne er geografisk repræsenteret fra hele Tønder Kommune. Borgerlisten opfordrer flere til at melde sig som kandidater inden den 30. september.

Kandidaterne og deres baggrund og valgprogram kan læses på Borgerlistens facebookside (Borgerlisten i Tønder Kommune) og på hjemmesideadressen: http://www.borgerlistentoender.dk/

Ønskes yderligere oplysninger så kontakt:

Lars Thomsen. M: 23304250 eller
Thomas Ørting Jørgensen. M: 21653960 (74734024)

 

Udskriv Email