Topfrise medium tekst png

Borgerlistens Kandidater ved KV21

Vi håber, I har nydt vores julekalender og synes, at det har været spændende at følge med i præsentationerne og lære os lidt bedre at kende.

24 låger, 24 forskellige indgange til Borgerlisten i Tønder Kommune. Og dog er der én ting, der binder os sammen:
Vi gør dette af kærlighed. Kærlighed til vores egn.

Det er ikke personlige politikerambitioner der driver os, det er vores ambitioner på Tønder Kommunes vegne. Vi vil ikke nøjes.

Kommunalpolitik er ikke og må aldrig blive ren administration. Tværtimod er lokalpolitik en mulighed – en mulighed for at udvikle egnen, at sætte retningen, at se potentialet og drive en udvikling. Kommunalpolitik må aldrig blive at lade stå til og passivt at være vidne til at livet går sin gang. Vi må ikke nøjes. Det skylder vi borgerne i Tønder Kommune, det skylder vi hinanden, det skylder vi vores egn.

Det nye år ligger som et ubeskrevet blad, og vi kan selv være med til at bestemme, hvad der skal skrives på dette blad. Der er bl.a. et kommunalvalg i november, og vi glæder os til at sætte et stort aftryk her – og til at fortsætte arbejdet med at udvikle Tønder Kommune; til at slippe kræfterne fri.

Og så glæder vi os til at fortælle – gennem ord og handling – at vi bor på en dejlig egn; en egn rig på historie, rig på natur og rig på muligheder, så vi kan vende fraflytning til tilflytning. Vi skal ikke nøjes.

Tak fordi du var med på vores julerejse, vi håber, at du også er med på rejsen efter Nytår frem mod KV-2021 den 16. november.
VI GLÆDER OS.Nu, hvor alle lågerne på vores julekalender er åbnet og vore kandidater er kendte, præsenterer vi med fornøjelse det samlede hold her på siden.

Du kan besøge hver enkelt kandiat via menuen her i venstres side

Udskriv Email

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 21 65 39 60
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2