Topfrise medium tekst png

Allan Skjøth

Allan SkjøthJeg bor med min famile i lejlighed i Toftlund. Min hustru og vores 2 døtre på 17 og 20 år. Jeg har både boet og arbejdet forskellige steder i mit liv og har altid syntes godt om nye udfordringer og oplevelser. Jeg arbejder i dag som paramediciner ved AmbulanceSyd. I fritiden holder jeg meget at at rejse, lave mad og læse. Og så er jeg også medejer af Vadehavsspirits ApS.

Men fritiden handler måske især om politik.
Jeg er således medlem af Kommunalbestyrelsen i Tønder Kommune for Borgerlisten, hvor jeg sidder i Børn- og Skoleudvalget, Sundhedsudvalget samt Ungeudvalget. Ud over at sidde i disse 3 udvalg er jeg næstformand i Tønder Forsyning samt næstformand i Toftlund idrætsforening. 

"Borgerlisten er en god platform til at gøre det, vi er valgt til -  nemlig hele tiden gennem samarbejde på tværs at skabe  udvikling. Det er her, vores fokus skal være."

A) Grøn omstilling og Vedvarende energi. . Vores fremtid er grøn  omstilling, og udbygning af den vedvarende energi er meget  vigtig for mig, også fordi det virkelig kan skabe ny lokal  udvikling med store investeringer og nye arbejdspladser i  Tønder Kommune. Og så har vi også et stort klimaansvar.  

B) Lokal udvikling. Hvis vi vil løfte hele Tønder kommune - skal vi  have alle med. Og udvikling af landdistrikterne bl.a.  udviklingsplanerne for Toftlund, Rømø og Arrild Vindpark er  gode eksempler på at driftige folk samarbejder og skaber  udvikling  

C) Konstant fokus på børn og unge. Børns trivsel og opvækst er  afgørende for deres videre liv. Og unges muligheder for  uddannelse, arbejde og det at stifte familie er meget vigtigt -  de er vores fremtid.

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 21 65 39 60
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2