Topfrise medium tekst png

Betty BevanBetty Bevan

Jeg bor med min mand, Richard Bevan i Skærbæk. Jeg er selvstændig erhvervsdrivende med konsulentvirksomhed indenfor sko og beklædningsindustrien. Her rådgiver jeg virksomheder, som har produktion i udlandet, så jeg er en kandidat med et internationalt udsyn.

Trods en stor rejseaktivitet i jobbet, føler jeg nu at være et sted i livet, hvor jeg har mere tid og gerne vil give lidt tilbage til den egn, hvor jeg altid har haft min base. Jeg er oprindeligt fra Brøns, så der er megen lokal forankring i kombination med mit internationale udsyn."

Jeg har valgt at stille op for netop Borgerlisten, fordi Borgerlisten har klare bud på, at få vendt den negative befolkningsudvikling. Endvidere ser jeg mange sammenfald imellem min egn politiske indstilling og Borgerlistens helt principielle kernepolitik, som udtrykkes i Borgerlistens slogan for KV21: ”Slip kræfterne fri”.

Vi skal styrke lokalområdernes selvbestemmelse, hvilket bør afspejles i den kommunale udvalgsstruktur og økonomiske prioriteringer. Vi skal også sikre erhvervslivet de bedste rammevilkår ved at kæmpe for, at de rette infrastrukturer er på plads, Endvidere ønsker jeg at prioritere et andet område, nemlig at sikre moderne og tidssvarende vilkår for ældreområdet.

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 21 65 39 60
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2