Topfrise medium tekst png

Kasper Sørensen

Kasper S. 1 kopi

Kasper Sørensen


Borgerlisten står for alle de områder, som jeg selv står for og sætter mig ind i.
Derudover tror jeg fuldt og fast på vores spidskandidat, Thomas Ørting Jørgensen, som borgmesterkandidat. Med Thomas’ megen erhvervserfaring fra forskellige erhverv er han den rette leder til at sætte yderligere skub i udviklingen af Tønder Kommune, så vi får sat fokus på problematikken med stor fraflytning og manglende tilflytning.  Sammen med et kompetent team bag og nogle gode og realistiske strategier for fremtiden, kan jeg ikke se, hvem der ellers skulle være mit parti.

Borgerlisten har kun 3 år på bagen og er et forholdsvist nyt og friskt pust, hvor der ikke er langt fra tanke til handling. Således ser jeg også mig selv. Jeg håber, at vi kan få folk ud over kanten og hoppe med på vognen – for det er fremtiden for Tønder Kommune.

Jeg vil primært arbejde for at vende den negative kurve i forhold til affolkningen. Det er et stort område at bevæge sig ind på, men jeg tror på, at man i Tønder Kommune kan udvikle sig til en kommune, hvor folk enten bliver boende meget længere eller flytter til i stedet for det modsatte. Mange ting går godt i Tønder Kommune, men der skal nytænkning og andre strategier til for at komme videre. Vi må ikke hænge fast og tro at alt går godt, så længe tallene og statistikken fortæller os noget andet. Jeg vil arbejder på at tiltrække børnefamilier, som kan se sig selv

Kasper s. 2 kopiJeg er formand for TSF Fodbold. En forening med over 400 medlemmer. Gode rammer til vores foreninger er en forudsætning for at finde frivillige trænere og ledere. Det brænder jeg for at være med til at udvikle.
En stemme på mig er en stemme på fremtiden for alle borgere, men især børnefamilierne har min store passion.

 

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 21 65 39 60
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2