Topfrise medium tekst png

Lars Thomsen

Lars T. kopi

Lars Thomsen, Tønder

Jeg hedder Lars Thomsen.
Jeg er 62 år og bosiddende i landsbyen Sæd syd for Tønder sammen med Margit. Her har vi boet i 33 år.
Er uddannet lærer, nu ansat som kursusleder på Balle Musik- og Idrætsefterskole.
Jeg er formand for Borgerlisten, formand for Tønder Sport- og Fritidscenter og næstformand i lokalrådet i Sæd-Ubjerg

Jeg var i 90-erne med til at starte Sportsefterskolen SINE op.

Jeg var med til at starte Borgerlisten i 2017. Et pionerarbejde i samarbejde med TKB-medlem, Thomas Ørting Jørgensen.
Vi formåede på ganske kort tid at få samlet en bestyrelse, lavet et katalog af politikområder og opstillet 6 kandidater, hvoraf det lykkedes at få Thomas valgt ind.
Borgerlisten fik 950 stemmer.

Jeg forventer at Borgerlisten får et stærkere mandat efter 2021. Forventningen er min. 4 mandater med vores stærke hold.

Omdrejningspunktet for borgerlisten har været at gøre affolkning og bosætning til de vigtige faktorer i en kommende kommunalpolitiks strategi. Det har hele tiden været Borgerlistens DNA, og det skal det blive ved med at være.

FNs Verdensmål, Den Grønne Omstilling og landdistriktsudvikling har min særlige interesse. Vi skal selv skabe udviklingen i Tønder Kommune. Der er ingen, der kommer og hjælper os!
Jeg tror på, at vi med opstilling af nye store og effektive vindmøller, som erstatning for de mindre og ældre møller, kan give vores 27 lokalråd og borgerforeninger en kæmpe økonomisk håndsrækning, så det er muligt at realisere, de mange drømme og ønsker, der er i lokalsamfundene og vores landsbyer.
I al beskedenhed mener jeg, at Sæd-Ubjerg er et mønstereksempel på en landsbyudvikling, der har betydet en lokal stolthed, et stort fællesskab og en række initiativer og fælles faciliteter, der gør det attraktivt at bo her.
Når ejendomsmæglerne sælger et hus i Sæd, så sælger de ikke kun et hus, men en pakke med en levende aktiv og attraktiv landsby med et stort fællesskab. Det budskab er kommet ud, for det har aldrig været lettere at sælge hus i Sæd trods 6 store vindmøller i baghaven kun 1,3 km fra byen.
Jeg går på valg for Borgerlisten med det mål, at vores små lokalsamfund og lokalråd skal have langt større bevågenhed, større ansvar og ejerskab og flere økonomiske midler, bl. a. fra fondsvindmøller.
Alle lokalråd skal i næste byrådsperiode have udarbejdet et LUP og være aktivt i gang med realiseringen af LUP’en.

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 23 30 42 50
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2