Topfrise medium tekst png

Neel Rudebeck

Neel Rudebeck kopiBorgerlisten er visionær og har en klar politisk profil på den grønne omstilling, som er den mest vidtrækkende af alle partier i kommunalbestyrelsen.


Jeg er ung og vil gerne se en fremtid for Tønder, hvor grønne jobs og grønne løsninger skaber muligheder for os unge og alle andre, der vælger Tønder som base.

Jeg er født og opvokset i Tønder. Som ung har jeg valgt at blive i Tønder Kommune. 

Tønder er en tryg kommune med gode forhold og muligheder. Her er det billigst at etablere sig for børnefamilier og andre som ønsker fællesskaber og gode udviklingsmuligheder for børnene.

Når jeg bliver valgt ind, vil jeg gøre en særlig indsats for at de unge i kommunen skal blive opmærksomme på, at det ikke er noget problem at tage en uddannelse i Syd- og Sønderjylland og samtidigt blive boende. Det kræver bedre infrastruktur og delebiler. Det er muligt via den grønne omstilling, flere vindmøller på land og med fokus på en mere bæredygtig udvikling.

Jeg ønsker at tiltrække unge børnefamilier, som ønsker trygge og udviklende rammer for deres børn. Det kræver bedre skoler, som vi skal give mere tillid og frihed samt fleksible og gode pasningsmuligheder og et aktivt fritidsliv. 

Med base i Tønder vil jeg uddanne mig til Socialrådgiver i Aabenraa. Det gør jeg fordi jeg tror på, at det kan lade sig gøre at tage en uddannelse og samtidig pendle mellem Tønder og uddannelsesstedet. 


Jeg har været med til at starte “Den Grønne Ungdom” op sammen med andre unge mennesker i Tønder Kommune.

Vi tror på, at den grønne omstilling kan være løftestang for et nyt jobeventyr i kommunen, og så vil vi være de unges talerør i kommunalbestyrelsen.

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 21 65 39 60
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2