Topfrise medium tekst png

Pia Hedegaard Kristensen

Pia Hedegaard Kristensen 171220Pia Hedegaard Kristensen, Resjsby

Født og opvokset i Vesthimmerland, Farsø. Sproglig student i 2001. Flyttede til Haderslev i 2003, efter jeg fandt min nuværende mand, mens han var i gang med hans uddannelse som entreprenørmaskinmekaniker i Aars (der hvor jeg boede dengang). 

Købte hus i 2010 i Rejsby.

Har 3 børn, hvor jeg pt går hjemme på barsel med den mindste. Vi har dog valgt at hjemmepasse dem alle indtil marts næste år, da det giver dem, samt os så meget på familiekontoen.

Udannet social- og sundhedsassistent i 2014. Arbejder på Mosbølparken i Skærbæk. 

Nuværende lokalrådsformand i Rejsby. 

Medlem af klyngearbejdsgruppen i Rejsby, Brøns og Frifelt. Hvor vi prøver at skabe grobund for fremtidig samarbejde byerne imellem.

I fritiden går vi gerne på jagt, og riffeltegnet venter også forude til foråret. Har tidligere brugt meget tid på salonbaneskydning, hvilket også er på ønskelisten til 2021
----

En af de ting jeg vil arbejde for, er at vi indenfor ældreområdet, men også indenfor hele sundhedsområdet, har de mest kvalificerede medarbejdere. Der er de sidste mange måneder sat den ene artikel op efter den anden, om at vi mangler ”hænder” i fremtiden. Men for at vi kan få disse ”hænder” skal grundlaget også være der. Vi skal være mere attraktive for elever. Vi skal have mere fokus på uddannelsen af disse elever i kommunen. 

Et punkt jeg også har meget fokus på er en øget bosætning i Tønder kommune. Vi skal gøre det attraktivt for yngre mennesker at flytte til Tønder kommune. Tønder Kommune skal være et aktiv for eksisterende og nye børnefamilier, for studerende, for seniorer, pensionister og for erhvervslivet.

Borgerlisten har særlig fokus på en bæredygtig verden og livsstil, som vil skal kunne give videre til den næste generation. Tønder kommune kan blive en forgangskommune med særlig fokus på FN’s verdensmål, i bredere grad end den allerede har nu. Blive en ”grøn” kommune, med særlig fokus på, at ændre vores forbrug af fossile brændstoffer.

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 23 30 42 50
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2