Topfrise medium tekst png

Thomas Ørting Jørgensen

RSP Thomas Ørting 008

Thomas Ørting Jørgensen, Grøngaard

Jeg hedder Thomas Ørting Jørgensen, og er 60 år. Jeg bor sammen med Lone Thier, og vores børn Carl (18) og Astrid (16) på Grøngård lidt øst for Tønder.
 
Jeg er tidligere Officer af Reserven, indkaldt til Slesvigske Fodregiment. Herefter fulgte 25 år i A.P.Møller-Mærsk, hvor jeg gennem en årrække var udstationeret til De Arabiske Emirater, Elfenbenskysten, Japan, Taiwan og Singapore. Jeg opnåede at blive udnævnt til koncerndirektør og medlem af direktionen for Mærsk Line, Terminals & Logistics. Senere var jeg direktør i et norsk rederi med base i Oslo, og senest arbejdede jeg som Vice President i Danfoss.
 
Jeg var med til at starte den tværpolitiske Borgerlisten umiddelbart før valget i 2017, fordi Tønder Kommune har brug for et andet tankesæt og en ny politisk kultur hvis vi skal lykkes med at vende udviklingen. Borgerlisten har de seneste 3 år opnået konkrete resultater til gavn for øget bosætning, og rykket den politiske agenda i den rigtige retning. Men der skal meget meget mere til. Vi håber derfor at vælgerne til KV21 giver Borgerlisten det rygstød der skal til for at opnå afgørende indflydelse på den politik der skal føres de kommende år.
 
Borgerlisten vil sætte alt ind på at standse affolkningen og skabe liv og vækst overalt i Tønder. Det kræver et langt vedholdende sejt træk på tværs af alle borgere, erhverv, politiske udvalg, og partier. Vi har konkrete visioner og mål. Vi ved, hvordan drømmen om øget bosætning og bedre velfærd skal føres ud i livet. Men det kræver, at vi som borgere er mange nok der tror på - og kan overbevise et flertal i kommunalbestyrelsen om – at vi selv kan og vil. At vi har modet og viljen til forandring og til samarbejde. For vi bliver nødt til selv at skabe vores fremtid.
 
 

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 21 65 39 60
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2