Topfrise medium tekst png

Richard Bevan
Position:
Formand
Adresse:
Ullerupvej 61,
6780 Skærbæk
Mobil 25794929
Skærbæk
6780
Danmark
Mobil:
25 79 49 29
Send en e-mail
(valgfri)
Diverse information:

Jeg er født i England og uddannet som kemiingeniør i Bristol, før jeg flyttede til Denmark. Jeg har 43 års international forretningserfaring fra flere mellemstore/store virksomheder. Her har jeg opsamlet en masse erfaring på ledelses- og bestyrelsesniveau og fra de 7 forskellige lande jeg har boet i, herunder Kina, Indien, England, Thailand, Portugal, Slovakiet og Danmark.

I dag driver jeg en ledelseskonsulentvirksomhed, Bevan ApS og Bevan Holding ApS som jeg ejer sammen med mine kone Betty. Jeg sidder i 4 bestyrelser i dag inklusive Tønder Erhvervsråd, heraf de to som formand. Vores kunder er internationale og fordelt over hele verden. Vi er også medejer af GST Denmark i Bedsted. GST Denmark producerer og sælger mekaniske rensningsmaskiner til landbrug.
Jeg er meget forankret i vores lokale samfund og på trods af en store rejseaktivitet har vi boet i Tønder og Skærbæk i næsten 35 år.
Jeg mener Borgerlisten har valgt mange af de samme mærkesager, som jeg selv mener er de rigtige og har nogle velkvalificeret medlemmer, som kan være med til at føre dem ude i livet.

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 21 65 39 60
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2