Topfrise medium tekst png

SOCIALPOLITIK ER EN INVESTERING FOR ALLE

socialpolitikVi skal blive bedre til at skabe sammenhæng i indsatserne og arbejde tværgående og helhedsorienteret. Borgerne skal i centrum. Det kræver, at vi også i langt højere grad tænker socialpolitikken som en investering i mennesker.

Med investeringstankegangen bliver det tydeligt, at penge brugt på de rigtige sociale indsatser betaler sig.

Og når socialpolitikken lykkes bedre, så betyder det også færre udgifter og dermed midler frigivet til bedre velfærd. Men det kræver, at vi rent faktisk er villige til at investere i at skabe gode liv.

Hvad tænker du, der skal til?

Læs mere om Borgerlisten på vores hjemmeside https://borgerlistentoender.dk/, hvor du også kan se, hvordan du kan støtte os eller få nyheder om Borgerlisten direkte i din indbakke via email, https://borgerlistentoender.dk/index.php/kontakt/nyhedsmail.

Har du spørgsmål eller forslag til emner, du gerne vil have, vi tager op, er du meget velkommen til at sende en besked til os via siden her, eller via email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

#borgerlistenitønderkommune #borgerlistenitoenderkommune #ambitiøsfortønder #flyttiltønderkommune #vindisejlene #slipkræfternefri #selvforvaltning #dengrønneomstilling #toenderkommune #kv21 

Se mindre

Udskriv Email

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 23 30 42 50
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2