Topfrise medium tekst png

VELDREVET KOMMUNE OG ENGAGEREDE MEDARBEJDERE

TK logo rig på turTønder er grundlæggende en veldrevet kommune, med engagerede og dygtige medarbejdere, der tager ansvar. Vi har som kommune styr på økonomien, en sund drift og solid kassebeholdning.

Men den politiske kultur i Tønder har alt for længe været præget af en berøringsangst for at tage livtag med affolkningens brutale konsekvenser. Den tilgang mener vi, er grundliggende forkert.

Er du enig?

Læs mere om Borgerlisten på vores hjemmeside https://borgerlistentoender.dk/, hvor du også kan se, hvordan du kan støtte os eller få nyheder om Borgerlisten direkte i din indbakke via email, https://borgerlistentoender.dk/index.php/kontakt/nyhedsmail.

Har du spørgsmål eller forslag til emner, du gerne vil have, vi tager op, er du meget velkommen til at sende en besked til os via siden her, eller via email til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

📸 © Tønder Kommune

#borgerlistenitønderkommune #borgerlistenitoenderkommune #ambitiøsfortønder #flyttiltønderkommune #vindisejlene #slipkræfternefri #selvforvaltning #dengrønneomstilling #toenderkommune #kv21 

Se mindre

Udskriv Email

BORGERLISTEN i TØNDER KOMMUNE
TLF. 23 30 42 50
KONTAKT@BORGERLISTENTOENDER.DK
CVR. NR. 38937685

hjemmeside logo rockwell normal

logo nyhedsmail2