HØJER DIGE, ZEPPELIN OG RØMØ

Written on .

Cecilie zeppelinHøjer Diger, Zeppelin og Rømø 💙
 
Vi støtter et fugleobservatorium i Højer Dige. Fugleobservatoriet har en kvalitet og en placering der retfærdiggør ’indgrebet’, forudsat der findes en løsning på til- og frakørselsforholdene.
 
Borgerlisten står også helhjertet bag projektet om etablering af et Zeppelin Museum med oplevelser, aktiviteter og design af internationalt format, og vi er villige til at prioritere de nødvendige kommunale midler, der skal til. På samme måde bakker vi helhjertet op om arbejdet med at afsøge mulighederne for at skabe et Wegner Museum af internationalt format – helst i samarbejde med Museum Sønderjylland.
Vi bakker op om, og ser gerne, Tønderhallernes Masterplan accelereret for at øge helårsturismen og styrke handlen i Tønder By. Og vi bakker op om planerne om et ’strandhotel’ af høj kvalitet på Rømø, også med helårsturisme, jobs og bosætning for øje.
 
hoejermoelleBorgerlisten glæder sig over valget af Destination Sønderjylland som samarbejdspartner indenfor turismen, og at vi indenfor rammerne af det samarbejde også vil kunne udbygge relationerne og synergierne med andre destinationer langs vestkysten og i regi af Nationalpark Vadehavet.
Er du enig?

Udskriv